…jeg er nesten i gang! På årets første arbeidsdag er det planleggingsdag i barnehagen – og minsten må ha noen som kan passe på og som kan underholde litt. I dag er deg meg…

Minstemann var, som en del av underholdningen, med på skolen i dag. Jeg lærte opp ansatte i bruk av www.mobilskole.no, som vi har abonnert på. I noen måneder har jeg nå gjort diverse småjusteringer og testet det ut selv, og i dag var det en fin dag til å presentere det for dem som skal bruke det. Det er et to-vei-system, og jeg er spent på om foreldre/elever kommer til å benytte seg av muligheten til å sende SMS til skolen (som ender opp som en epost til ansatte). Jeg skal de neste dagene passe på at foreldre blir godt informert om muligheten – og hvordan de skal bruke den.

Jeg er alltid på utkikk etter gode SMS-gatewayer (noen gode norske ord for gateway?) basert på fri programvare. Jeg kjenner til Kannel, SlingshotSMS og playSMS, og kanskje en av dem kan være et alternativ til mobilskole.no? Dette får jeg kanskje litt tid til å sjekke ut nå i permisjonen.

I morgen planlegger jeg å friske opp bloggen litt, avtale et par besøk, lese et par av ITUs rapporter om IKT i skolen og rydde på kontoret hjemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.