Om bloggen «IKT og skole»

«IKT og skole» var i utgangspunktet en gruppeblogg om IKT og skole. Det var stort sett Arne Olav Nygard og jeg som lirte av oss noen meninger der i ny og ne. Det er en stund siden vi skrev noe, så denne bloggen er parkert på http://gammel.iktogskole.no for de som vil lese hva vi var opptatt av den gangen.

Som undervisningsinspektør på Harestad skole i Randaberg kommune fikk jeg innvilget en utviklingspermisjon i perioden januar-april 2011 for å jobbe med spørsmålsstillinger rundt temaet «IKT og skole». I den forbindelse tok jeg meg den friheten å flytte den gamle bloggen og opprettet en ny «IKT og skole»-blogg. I den nye bloggen noterte jeg ned det jeg har jobbet med og det jeg tenkt på i forbindelse med arbeidet.

Etter utviklingspermisjonen var ferdig har bloggen vært et kjært sted hvor jeg lufter tanker og meninger. Jeg gjør det mest for å klargjøre dem for meg selv, men ingenting er bedre om andre også har glede av å vite noe om det som skjer i hodet mitt :-)

Bare så det er skrevet – jeg blogger som privatperson og ikke som Randaberg kommune. Så er det jo det at jeg jobber som rådgiver på skolekontoret i Randaberg og har også undervisning på Harestad skole. Da er det kanskje ikke så rart om privatpersonen Odin skriver om ting han tenker i forhold til jobben sin som ansvarlig for IKT-satsingen i Randabergskolen og om det han opplever i undervisningen på Harestad skole – siden dette er en blogg om IKT og skole.

2 thoughts on “Om bloggen «IKT og skole»”

 1. Internet Explorer 11.0 Internet Explorer 11.0 Windows 7 x64 Edition Windows 7 x64 Edition
  Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko

  Takk for tilgang. Er spent på hvordan det går med nettbrettforsøket.

 2. Safari 10.0.1 Safari 10.0.1 Mac OS X 10.12.1 Mac OS X 10.12.1
  Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_12_1) AppleWebKit/602.2.14 (KHTML, like Gecko) Version/10.0.1 Safari/602.2.14

  Hei Odin
  Vi sitter i et møte og lurer på hva elevene i 1.-4. klasse bruker i Randaberg. Er det Chromebook eller iPad eller….?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.