Om bloggen «IKT og skole»

«IKT og skole» var i utgangspunktet en gruppeblogg om IKT og skole i 2006. Det var stort sett Arne Olav Nygard og jeg som lirte av oss noen meninger der i ny og ne. Som undervisningsinspektør på Harestad skole i Randaberg kommune fikk jeg innvilget en utviklingspermisjon i perioden januar-april 2011 for å jobbe med spørsmålsstillinger rundt temaet «IKT og skole». I den forbindelse tok jeg meg den friheten å flytte den gamle bloggen og opprettet en ny «IKT og skole»-blogg. I den nye bloggen noterte jeg ned det jeg har jobbet med og det jeg tenkt på i forbindelse med arbeidet.

Etter utviklingspermisjonen var ferdig har bloggen vært et kjært sted hvor jeg lufter tanker og meninger. Jeg gjør det mest for å klargjøre dem for meg selv, men ingenting er bedre om andre også har glede av å vite noe om det som skjer i hodet mitt :-)

Bare så det er skrevet – jeg blogger som privatperson og ikke som ansatt i Randaberg kommune. Så er det jo det at jeg jobber som rådgiver for kommunalsjef for oppvekst i Randaberg kommune. Da er det kanskje ikke så rart om privatpersonen Odin skriver om ting han tenker i forhold til jobben sin som ansvarlig for IKT-satsingen i Randabergskolen og om det han opplever i klasserommet – siden dette er en blogg om IKT og skole.