Kontoret begynner å ta form

Dette innholdet er 13 år gammelt, så det kan godt hende at ting er utdatert i vår hastige digitale hverdag.

I dag har jeg avtalt et møte med Arne Olav Nygard på torsdag. Arne Olav er, bortsett fra en god venn, doktorstipendiat om «digital literacy» (vanskelig å oversette til norsk) og har mange tenkte tanker og meninger om IKT og skole – gjerne noe høyere opp enn grunnskole, men ikke mindre spennende og aktuelt av den grunn. Jeg regner med jeg får en god del innspill om the New Millennium Learners og andre trender i det store utland.

Jeg har også kommet godt i gang med ITUs gamle rapporter og skal notere litt mer om dem når jeg har lest igjennom alle. Jeg anbefaler også nettstedet Delte_meninger om du ikke skulle ha fått det med deg (jeg hadde ikke!). Det er en del gode artikler det jeg vil trekke inn seinere.

I bakhodet jobber jeg også med hvordan bloggen og wikien skal utformes, men det er ikke det jeg legger mest tid ned i akkurat nå. Nå er det viktig å komme igang. Det kan hende jeg legger ut et tankekart og holder det oppdatert etterhvert som jeg kommer på nye ting. Jeg må bare finne en praktisk måte å gjøre dette på (innspill mottas med takk!). Foreløpig bruker jeg Freeplane (en «fork» av Freemind), men er åpen for andre innspill.

Kontoret hjemme er også ryddet! :-)


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Kontoret begynner å ta form”

  1. Guttorm avatar
    Guttorm

    Kanskje det er lettare å byggja inn tankekart direkte frå mindmeister, mindomo, comapping, eller bubbl.us?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.