«Inn med lesebrett – ut med kladdeboka»

Dette innholdet er 12 år gammelt, så det kan godt hende at ting er utdatert i vår hastige digitale hverdag.

Vi hadde besøk av Stavanger Aftenblad i dag. De hadde fått ferten av prosjektet vårt etter at de hadde skrevet om en klasse som bruker Wordfeud i norskundervisningen.

Nå publiserte de nettopp en artikkel om oss på nettsidene (20:49) og artikkelen er ikke så verst. Det er et par småfeil, som at jeg heter Nøset og faget heter KRL (jeg heter Nøsen og faget RLE – om noen lurte). Jeg savner også at det ikke noe sted kommer frem at Harestad skole ligger i Randaberg kommune. Det ser mer ut som om Harestad skole er i Stavanger, siden skolesjefen i Stavanger uttaler seg mot slutten av artikkelen. Jeg har sendt en epost avgårde til journalisten – så får vi se hvor raskt ting rettes på :-)

Hun kunne godt også lagt en lenke til bloggen…

OPPDATERING
Navn på meg og fag ble fikset innen timen – ikke verst. Resten fikk de fikset i løpet av morgentimene i dag. Bra jobbet, SA.


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett kommentar til “«Inn med lesebrett – ut med kladdeboka»”

  1. Espen Reiss Mathiesen avatar

    Ikke det at det er store trøsten å hente, men jeg ble og feilsitert i Aftenbladet. Ikke sa de at oppfølgingen skulle skje på nettet heller, så jeg satt pent og ventet på at noe skulle dukke opp i Aftenbladet neste morgen. Først flere dager senere ble jeg gjort oppmerksom på at det hadde foregått en debatt og oppfølging på nettet. Sorte best! Jeg av alle burde selvfølgelig ha visst bedre.

    Det jeg sa var at Nettbrett-prosjektet er helt strålende. At vi nå for alvor starter utprøving av IKT i skolen er bare bra og jeg mener at nettbrett er en åpenbar vei å gå.

    Lykke til! Vi må snakkes en dag. Jeg skulle gjerne ha snakket med deg om lesing på brett.

    Hilsen Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.