Et spennende prosjekt

Fraser Speirs er IKT-lærer ved Cedars School of Excellence. Han har en nokså aktiv blogg, men det mest spennende fra mitt perspektiv er at de har kjørt i gang et større prosjekt der alle elevene ved skolen har fått en iPad. Mye god lesning fra dette innlegget og ut til nyere tid. Det er ingen god måte å lenke til eldre steder i bloggen hans (samtidig som det er mulig å bevege seg til eldre eller nyere blogginnlegg), så denne lenken virker så lenge den virker :-). Skolen bruker forresten MediaWiki som hjemmesidesystem!

3 tanker om “Et spennende prosjekt

  1. Spennende, Odin! Her ser vi at det kan komme mye artig ut fra en blogg. Aktuelt i forhold til den politiske saken dette.

    1. Jo, men det er ikke mulig å bla videre i bloggen fra den adressen – og det var litt av poenget at en skulle kunne følge historien fra den «dagen». Lenken til «Side 10» i bloggen vil ikke alltid vise til samme sted i historien til bloggen. Måtte velge mellom pest eller kolera… :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.