En dag tilbake på Harestad skole

Dette innholdet er 13 år gammelt, så det kan godt hende at ting er utdatert i vår hastige digitale hverdag.

Hele dagen i dag har vært på Harestad skole. Jeg skulle uansett være med på noen møter i kommunen og det er alltid noe jeg kan bidra med mellom de planlagte aktivitene.

Jeg har allerede kjøpt noen bøker til Kindle (ja, jeg er en klassisk/hardcore sci-fi-fan) og jeg har konvertert en god del bøker jeg har hatt liggende (i PDF, LIT og noen andre format) til mobi-formatet som Kindle støtter. Mobipocket har et godt (og gratis) konverteringsprogram som gjør denne jobben bra.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.