En OECD-lesedag

Dette innholdet er 13 år gammelt, så det kan godt hende at ting er utdatert i vår hastige digitale hverdag.

I dag bruker jeg dagen på å lese en rekke OECD-dokumenter jeg lastet ned i går. Det er mye kjekkere enn å skrive om skoler jeg har besøk – jeg vet jo allerede hva jeg har sett :-) . Men jeg skal skrive om dem… etter at jeg har lest ferdig…

Jeg må si at OECD er opptatt av veldig mye forskjellig. De er ikke bare opptatt av PISA innenfor utdanningssektoren. Her er et noen titler for gi deg en smak på hva som skjer:

Og hvis noen syntes at dette ikke hørtes spennende ut – så tar du feil! :-)


Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “En OECD-lesedag”

  1. Odin avatar

    En kommentar til meg selv… OECD har ikke verdens mest vennlige hjemmesider. Jeg fant den åpne dokumentsamlingen deres ved en tilfeldighet (søk på Google). Det er lett å finne betaltjenesten deres og den som bare er åpen for journalister. Jeg hadde ikke sjanse til å finne de åpne dokumentene igjen når jeg prøvde å finne den igjen via hjemmesidene deres. Så her er siden for de som trenger den: http://www.oecd.org/officialdocumentsearch/

  2. […] er også noen artikler fra OECD som må leses, og jeg har store planer om å få skrevet litt om det i løpet av uken. Her er det […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.