Følelser og annet føleri

Dette innholdet er 13 år gammelt, så det kan godt hende at ting er utdatert i vår hastige digitale hverdag.

Da IKT-ansvarlige på skolen valset innom kontoret mitt idag lirte han av seg en observasjon som jeg gjenkjente umiddelbart. Han har også de siste dagene forgapet seg i TFens mysterier, og da han igjen satte seg ned med iPad2 satt han igjen med en følelse av at iPad2-en var… traust. Og det var ikke positivt ment. Han var selv litt overrasket over det.

Jeg hadde kvelden før også tatt en runde på iPad2-en igjen og satt med en underlig følelse jeg ikke klarte helt å sette ord på før David sa det forløsende ordet «traust». iPad2 var med blitt det ordinære, det vanlige, litt gammeldags, slik det har vært… traust. TFen var ny, spennende og moderne.

Jeg er fullt klar over at jeg er glad i (nye) dingser og at jeg uten problem kan kategoriseres som en nerd – og jeg er litt overrasket over meg selv når jeg faktisk føler at iPad2-en er litt… vanlig. Kanskje det er en honnør til Apple som har laget en dings som er så dagligdags at når det dukker opp andre brukbare nettbrett vil iPaden fremstå som noe «vanlig» mens de andre nettbrettene er «teknologi»? Kanskje…


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

Ett kommentar til “Følelser og annet føleri”

  1. Kjetil avatar
    Kjetil

    Traust er det rette ordet, ja. Opplever det samme. Sitter igjen med en litt kjedelig følelse når jeg går over på iPad fra TFen. Kunne vært interessant å la en nøytral bruker fått prøvd begge to, og hørt hvilke opplevelse denne sitter igjen med…

    Liker forøvrig TFen bedre og bedre. Mye pga. av at epost, kalender, osv. snakker så godt sammen i forhold til Gmail… Og ikke minst alle de «nerdetingene» man kan gjøre på den… :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.