Jeg har latt meg lokke…

Dette innholdet er 12 år gammelt, så det kan godt hende at ting er utdatert i vår hastige digitale hverdag.

…til å legge ut prezi-presentasjonen av Prosjekt «Nettbrett» på NKUL sine nettsider allerede nå. Siden jeg er så godt som ferdig (oppdager sikkert en enkel feil her og der enda) spurte jeg NKUL om de hadde noen erfaringer med om det var lurt å legge ut presentasjonen på forhånd eller ikke. De hadde nettopp snakket om at de hadde syntes det var kjekt om folk kunne gjøre det, men ingen har vært ferdig med presentasjonen sin så tidlige som dette noen gang :-). De regnet med at det var et pluss for deltakerne å ha sett igjennom presentasjonen allerede nå – så får jeg heller leve med at  noen av deltakerne har sett «slidene» mens andre ikke har.

Men når presentasjonen nå ligger ute på NKUL sine sider, vil jeg ikke være dårligere på min egen blogg :-)
Så har du prezi-presentasjonen jeg har tenkt å bruke på NKUL. Alle tilbakemeldinger mottas med takk – ting kan bare bli bedre.

Forresten… det er nå 263 påmeldte og sesjonen min er nå oppgradert til auditorium R1 med nesten 500 plassert. Er jo fornøyd med det… men føler jo et visst forventningspress etterhvert.

Kommentarer

3 kommentarer til “Jeg har latt meg lokke…”

 1. Merete Bolstad avatar

  Flott at vi som ikke kan komme oss på NKUL kan følge med – og dette emnet var meget interessant og presentasjonen kjempebra!

  I videregående, har du hørt om liknende prosjekter og hvor langt de eventuelt har kommet?

  Jeg er lærer på IKT servicefag på Narvik videregående skole og har hatt papirløs skole i to år, men savner læreverkene – her er det foreløpig ikke tilgjengelig mye.

  Hvordan gikk du frem for å få denne typen prosjekt i gang – vurdere nemlig å få med meg ledelsen til å satse på nettbrett som et pilotprosjekt i Narvik. For å måle hvordan det kan være en veg til å få elever i videregående til å bli motivert og lese mer, om det er noe vi kan bruke til å løse utfordringer i forhold til tilpasset undervisning mv. Vi har per i dag en bærbar per elev. Stasjonær pc tilgjengelig siden det er ei IKT linje. Men vi sliter med søknaden til linja, og jeg ser for meg at denne typen prosjekter også kan være med på å snu «trender».

  Mvh Merete Bolstad

  1. Odin avatar

   Takker! Alltid vanskelig å se seg selv på film – oppdager alltid noe om seg selv en vil gjøre om på – men det er kjekt at andre kan se og sette pris på det en har gjort :-)

   Jeg har ikke så god over sikt over hva som skjer i videregående skole rundt omkring i landet, men jeg har en god kontakt i Rune Mathisen, bitjungle@gmail.com, som er IKT-koordinator i Telemark fylkeskommune. Du må bare kontakte ham for masse god informasjon. De har kjørt noen forsøk med PDF-utgaver av lærebøkene o.l. de siste skoleårene. Han vet sikkert om en masse andre forsøk i videregående skole også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.